Bruidstyling

Bruidstyling

In de salon kun je terecht voor je algehele bruidstyling, zowel voor je bruidskapsel als voor je bruidsmake-up. Op die manier kan er een totaal look worden gecreëerd. Wil je alleen je make-up gedaan hebben of alleen je haar, dan is dat ook mogelijk.

Werkwijze

Voor een bruidsstyling wordt in principe vanuit de salon gewerkt. Afhankelijk van je wensen wordt er een aantal weken voor de bruiloft een proefsessie gepland. Dan worden ideeën besproken. Wellicht heb je al iets in je hoofd en foto’s bij je of wil je een bepaald haarsieraad dragen. Op dat moment wordt ook gekeken of je haren nog geknipt of gekleurd moeten worden om het kapsel te creeëren dat je wilt. Hetzelfde geldt voor de bruidsmake-up, heb je speciale wensen, dan kun je die kenbaar maken. Wil je bijvoorbeeld een vollere wimper, dan kan voor een nepwimper gekozen worden.

Bruidskapsel

Bij het bepalen van het bruidskapsel wordt gekeken naar je persoonlijkheid, de vorm van je gezicht en de mogelijkheden met je haar, maar ook naar de stijl van je bruidsjurk, je bruidsboeket en een eventueel thema van je bruiloft. Wil je de bloemen van je bruidsboeket laten terugkomen in je kapsel, of kies je voor een andere haardecoratie of een hoed? Samen met jou wordt er voor een kapsel gekozen dat past in het geheel, waarbij je je comfortabel voelt en vooral waardoor jij er stralend uitziet.

Bruidsmake-up

De bruidsmake-up moet een aanvulling zijn op je kapsel. In samenspraak met jou wordt gekozen voor een make-up die past bij wie je bent en die de natuurlijke pluspunten in je gezicht accentueert.

Op de dag zelf

Een aantal uren voor de bruiloft ben je van harte welkom in de salon en wordt er alles aan gedaan om jou er op je mooist te laten uitzien op “de mooiste dag van je leven”.